Valiani passepratout skære

Nummer
Overskrift
Beskrivelse
Billede
Astra120150
Astra 120 / 150:
Med den nye Valiani Astra 120/150 bord passepratout skære, har udviklet sig til det næste niveau. Astra fås i størelse på 1250mm (49 ") og 1550 mm (61") og kan skærer karton af forskellig tykkelse. Maskinen fuldt udstyret med magnetisk stop, og er nem at bruge. Kan skærer 45 G. og 90 G.
MatPro-i120150
Mat Pro-i 120 / 150:
MatPro-i er en holdbar passepartout skæremaskine, der leverer enestående kvalitet, alsidighed og værdi. Den holder kartonet fast med 2 trykluft aktiverede aluminiums skinner. Det pneumatiske Skærehovedet giver præcision og maksimal kontrol. Et ergonomisk håndtag reducerer belastningen på håndled, da hele skære vognen er monteret med en kontravægt. Skærehoved / kniv aktiveres med trykluft.
ValianiMatPro150Ultra
Valiani Mat Pro 150 Ultra
Denne maskine kombinerer de bedste funktioner fra Valiani CMC linjen.
MP-Q120ogMP-Q150
MP-Q 120 og MP-Q 150 karton trimmer:
MP-Q 120 og MP-Q 150 karton trimmer kan monteres på enten Mat Pro-i 120 eller 150. Dette tilbehør kan skære alle karton typer og skumplastplader op til 5 mm tykkelse.
Valianikartonopbevaringsunderstel
Valiani karton opbevarings understel
Valiani nye karton opbevaring understel giver en enkel løsning på et stort problem. understellet er et tilkøb og giver mulighed for at gemme stumperaf eller hele ark karton, på lettilgængelige lukkede hylder, størrelser op til og med (820 x 1220mm).
Udskifteligehovederforskæremaskiner
Udskiftelige hoveder for skære maskiner:
Valiani Udskiftelige skære hoveds system, hurtig udskiftning, skærehoved teknologien giver hidtil uset design og skære alsidighed. Hoveder er farvekodede for let identifikation, og klikkes af og på med et simpelt værktøj.
MatPro-iOvalCirkleskære
Mat Pro - i Oval / Cirkle skære:
Oval / Cirkle skære er enkel at bruge og gøre det muligt at skære ovale og cirkulære med én eller flere åbninger og op til en karton tykkelse på 3 mm. der medfølger også glas skære og en tush holder til dekorations streger. Er let at placere et hul lige hvor det skal skæres.
EllisomatecOvalCirkelskære
Ellisomatec Oval / Cirkel skære:
Ellisomatec er en manual pass. maskine i meget høj kvalitet som alle andre produkter fra Valiani
Valianiknivblade
Valiani knivblade:
Valiani knivblade er omhyggeligt fremstillet af det fineste stål og slebet med stor præssision.
ValianiPCArbejdsStand
Valiani PC Arbejds Stand:
Valiani PC arbejds stand er specielt designet til sikker opbevaring af udskiftelige hoveder, samt praktisk placering af computeren, skærm, tastatur og mus.
MatstylusDeLuxe
Matstylus DeLuxe:
Den nye MatStylus Deluxe tilbyder nu øget præcision og fleksibilitet med mange typer af tegneværktøjer. kan skrive / tegne med næsten alle typer tusher / blyanter og kuglepenne. Leveres med 3 forskellige holdere som kan justeres op og ned som en borepartron for hold på pennen.
M3EmballageCreator
M3 Emballage Creator:
Introduktion til M3 Valiani Emballage Creator, et avanceret program specielt designet til Valiani´s vifte af passepartout maskiner, til produktion af emballage, og andre pap baserede 3D-objekter